Archives

Dealer van Schmidt keukens

Dealer van Schmidt keukens

Kristal Keukens is dealer van de hoogwaardige en duurzame collectie Schmidt Keukens. Hoewel de naam anders doet vermoeden is Schmidt Keukens een Frans fabricaat, en wat voor één. Schmidt is in Frankrijk nummer één in keukens en dankt deze positie aan de creatie van innoverende oplossingen die perfect met hun tijd meegaan. Ook dit jaar heeft Schmidt het assortiment weer ruim uitgebreid met nieuwe snufjes en kleuren.

Schmidt keukens onderscheidt zich in kwaliteit en vormgeving. Wat dacht u van extra stevige panelen en uiterst solide scharnieren en ladegeleidingen. Daarnaast heeft Schmidt een zeer rijke keuze in fronten en kleuren, maar ook het binnenwerk van de corpussen zijn in vele kleuren verkrijgbaar. Daarnaast hebben we een ruime variatie aan kasten en indelingen. Zo hebben we kasten met grote breedtes tot 180 cm! Maar ook onze hoge en diepere meubellijn geeft meer bergruimte voor dezelfde prijs. Als dat geen pluspunten zijn…

Schmidt’s reputatie is gebaseerd op jaren van vakkennis op het gebied van keukens en opbergoplossingen. Deze vakkennis is het resultaat van een maatwerkbenadering die bepalend is voor de kracht en originaliteit van het merk, dat van innovatie zijn drijfveer maakt voor het ontwerpen van meubels die de levensstijl op de voet volgen.

Dankzij dit DNA en productiemiddelen die gericht zijn op persoonlijk aangepaste oplossingen, lanceert Schmidt in 2015 een uniek concept voor maatwerk tot op de millimeter nauwkeurig: “Perfect Fit” dat Schmidt een voorsprong geeft op zijn concurrenten en dat de normen van onze tijd volgt.

VOORTAAN IS ALLES MOGELIJK MET EEN ZEER BREED AANBOD VAN KLEUREN EN AFWERKINGEN. GEEN PLAATSVERLIES MEER EN DIT ALLES VOOR EEN UITZONDERLIJKE PRIJS, DAT KAN ALLEEN MAAR BIJ SCHMIDT!

Alle laden en korven zijn voorzien van het Blum Softmotion systeem, waardoor ze geruisloos sluiten. Daarnaast heeft u 20 jaar garantie op scharnieren, laden, korven en ophangsystemen.

Met de nieuwe work ‘n hide lijn kun je de keukenopstelling geheel of gedeeltelijk achter wegklapbare schuifdeuren verbergen. ook handig voor keukenoplossingen of een keurige laundry met weggewerkte droger en wasmachine.

Schmidt innoveert ook met het oog op duurzame ontwikkeling. De fabrikant kiest voor: gecertificeerd hout uit beheerde bossen, ecologische ontwerpen, steun aan stichtingen zoals SoS kinderdorpen, enz.

Schmidt ontving al in 2008 het NF Milieu label. Deze certificering is het enige officiële milieukeurmerk voor meubels; van toepassing op de gehele levenscyclus van meubels. De lijfspreuk van Schmidt is niet voor niets “meer doen met minder hulpbronnen, dat is duurzaam vooruitgang boeken”.

Hoe Schmidt dat doet? Duurzame ontwikkeling is bij Schmidt dagelijkse zorg.