Jan de Jong en Kristal

De Jong Natuursteen staat bekend om het leveren van o.a. keukenbladen, vensterbanken en tafelbladen uit natuursteen. Jan de Jong startte samen met zijn vrouw in 2007 een bedrijf in natuursteen. Beiden hadden niet kunnen vermoeden dat het zo snel zo goed zou gaan. Iedereen kent Jan de Jong nu van de Jong Natuursteen te Gorredijk.

Pluspunten Kristal Keukens

Waarom Kristal keukens?

De Jong Natuursteen blijft gewoon bestaan maar Kristal Keukens wordt het hoofdbedrijf van Jan de Jong. De Jong Natuursteen moet passend zijn bij het keukenbedrijf. Omdat graniet kristallen bevat vonden we het een mooie combinatie met de Jong Natuursteen. Doordat graniet op diepte gestold is, hebben de mineralen bij langzame afkoeling de tijd gehad om kristallen te vormen. Ook staat Kristal voor helder, duurzaam, sterk en energiek. Deze eigenschappen willen we toepassen in ons bedrijf.

Elk Kristal is uniek, dit geldt ook voor elke keuken die wij leveren. “Zoals mineralen kunnen kristalliseren tot unieke vormen, zo kunnen wij helpen om de perfecte keuken te vinden met haar eigen unieke vorm “. Bij Kristal Keukens vindt u geen honderden vierkante meters showroom, wel een deskundig team dat u adviseert bij alle stappen die nodig zijn om uw ideale keuken te realiseren. De prijzen zullen u aangenaam verrassen want Kristal Keukens levert keukens in alle prijsklassen. Voor elk budget een passende keuken. Kristal Keukens kan vrijwel elk gewenst model leveren ook al is het maatwerk. Ook zegt Jan de Jong “We werken met zeer scherpe prijzen, zodat we nooit hoeven te onderhandelen. We leveren hoogstaande kwaliteit voor een eerlijke en lage prijs.

Onze keukens

keuken op maat

Keuken maatwerk

klassieke keukens

Moderne keuken

landelijke keukens

Landelijke keukens

moderne keukens

Moderne keukens