Kristal Keukens

Keukens op maat gemaakt
Samen een keuken ontwerpen
Familie bedrijf
Eerlijke prijs
3D ontwerp tool

Maatwerk keuken

Bij Kristal Keukens vindt u naast de standaardkeukens, ook speciaal op maat gemaakt topkwaliteit. Of u nou kiest voor landelijk nostalgisch of modern design, bij Kristal Keukens maken we keukens op maat die aansluiten bij uw persoonlijke wensen. Zoals een Kristal zijn unieke vorm heeft, wordt ook uw keuken uniek, exact gemaakt voor uw ruimte en uitgevoerd in de kleuren en materialen naar keuze.

Meer informatie

Wenst u meer informatie over maatwerk keukens?

Contact gegevens

Maatwerk keukens

Maatwerk keukenUw keuken wordt door specialisten met de hand gemaakt. Bij een maatwerk keuken bent u niet gebonden aan standaard maten en materialen dus de mogelijkheden zijn eindeloos. Samen met u maken we een ontwerp waarna de keuken vakkundig wordt gerealiseerd, passend bij uw wensen en uw budget.

U bepaalt hoe het eindresultaat er uit komt te zien. Zo heeft u altijd de zekerheid dat uw keuken helemaal aansluit bij uw eisen en verwachtingen. Om u een overzicht te geven van de mogelijkheden, presenteren wij een aantal van de door ons gemaakte keukens.

Een landelijke, moderne of klassieke keuken op maat

Elk Kristal is uniek, dit geldt ook voor elke keuken die wij leveren. “Zoals mineralen kunnen kristalliseren tot unieke vormen, zo kunnen wij helpen om de perfecte keuken te vinden met haar eigen unieke vorm “. Bij Kristal Keukens vindt u geen honderden vierkante meters showroom, wel een deskundig team dat u adviseert bij alle stappen die nodig zijn om uw ideale keuken te realiseren. De prijzen zullen u aangenaam verrassen want Kristal Keukens levert keukens in alle prijsklassen. Voor elk budget een passende keuken. Kristal Keukens kan vrijwel elk gewenst model leveren ook al is het maatwerk. Ook zegt Jan de Jong “We werken met zeer scherpe prijzen, zodat we nooit hoeven te onderhandelen. We leveren hoogstaande kwaliteit voor een eerlijke en lage prijs.

Keukenbladen van Natuursteen

Keukenbladen van natuursteen bezorgen uw keuken een geweldige uitstraling. Als een natuurstenen keukenblad door een vakman is aangebracht, krijgt uw keuken een geheel ander aanzien. Zeer belangrijk is dat de bewerking en de plaatsing geschiedt door een vakman.

Vrijblijvend bij u thuis de situatie opnemen

In Kristal Keukens vindt u zo’n vakman. Medewerkers van dit bedrijf komen geheel vrijblijvend bij u thuis de situatie opnemen. Ze zien dan meteen welke problemen met betrekking tot het natuurstenen keukenblad eventueel overwonnen moeten worden en indien u dat wenst, krijgt u zeer snel een voorstel met een daarbij behorend offerte. Kenmerkend voor Kristal Keukens is het grote vakmanschap, de zeer snelle levering en – wat u ook zeker zal aanspreken – de zeer scherpe prijs die geoffreerd wordt. U neemt nooit tevergeefs contact op met Kristal Keukens!

Natuursteen voorbeelden

3D Keuken

Ontwerp nu zelf uw keuken, in 3D!

  • Kies de keuken die het beste bij je past
  • Ontwerp zelf je ideale keuken
  • Krijg een realistisch beeld van jouw toekomstige keuken

Je hebt een duidelijk beeld van hoe jouw ideale keuken eruitziet. Maar leg dát maar eens uit aan een ander. En ziet jouw droomkeuken er in het echt net zo mooi uit als in je hoofd? Ontdek het met de 3D-keukenontwerper van Kristal keukens. Met deze leuke tool kruip je op de designerstoel en werk je je wensen en ideeën uit in een realistisch 3D-ontwerp. Je kunt eindeloos combineren met de indeling, opstelling, kasten, laden, grepen, werkbladen en apparatuur. Het zijn vaak de kleine dingen die het grootste verschil maken. Langzaamaan ontstaat jouw ideale keuken. Kijk eens hoe mooi, je hebt talent!

Kristal keukens levert maatwerk keukens

Bent u op zoek naar een keuken waarin u kunt wonen en leven, en u zoekt ook nog eens een handgemaakte, maatwerk keuken die buiten elk standaard keukenprogramma valt?  Dan gaat u mooie tijden tegemoet met Kristal keukens want daar vindt u prachtige recepten voor maatwerk. Kristal keukens werkt nauw samen  met de beste interieurbouwers. De mogelijkheden zijn eindeloos met een maatwerk keuken. Elke hoogtemaat, breedtemaat is mogelijk. Ook aan houtsoorten geen gebrek zoals eiken, rustiek eiken, kersen, noten, teak, gelakt, gezandstraald of gebeitst, vrijwel alles is bespreekbaar. Samen met u kunnen we uw wens in vervulling laten gaan.

Kristal keukens - Granieten aanrechtbladen

Moderne keuken

Mail ons: info@kristalkeukens.nl