Fam. Winter uit Wolvega

Fam. Winter heeft een nieuw huis laten bouwen. Ze wilden graag een strak moderne keuken maar wel warm en hedendaags. Het is een greeploze keuken geworden uitgevoerd in donker grijs houtfineer. De hoge kasten zijn in de muur verwerkt en het eiland heeft een prachtig licht composieten blad gekregen. Hierdoor ontstaat er een mooi contrast van de donkere keuken en het lichte beton look blad.  Het programma is uitgevoerd met een gelakte komgreep waardoor het een moderne keuken is geworden. Een keuken met goede kwaliteit en alle luxe gemakken van een hedendaagse keuken. de ATAG apparatuur maken de keuken helemaal af.

Keuken maatwerk
Klassieke keukens
Landelijke keukens
Moderne keuken

Showroom kristal keukens

De Jong Natuursteen staat bekend om het leveren van o.a. keukenbladen, vensterbanken en tafelbladen uit natuursteen. Jan de Jong startte samen met zijn vrouw in 2007 een bedrijf in natuursteen. Beiden hadden niet kunnen vermoeden dat het zo snel zo goed zou gaan. Iedereen kent Jan de Jong nu van de Jong Natuursteen te Gorredijk.

De Jong Natuursteen blijft gewoon bestaan maar Kristal Keukens wordt het hoofdbedrijf van Jan de Jong. De Jong Natuursteen moet passend zijn bij het keukenbedrijf. Omdat graniet kristallen bevat vonden we het een mooie combinatie met de Jong Natuursteen. Doordat graniet op diepte gestold is, hebben de mineralen bij langzame afkoeling de tijd gehad om kristallen te vormen. Ook staat Kristal voor helder, duurzaam, sterk en energiek. Deze eigenschappen willen we toepassen in ons bedrijf.

keuken offerte