Fam. Wessels uit de Hoeve

Fam. Wessels uit de Hoeve heeft een prachtige nieuwe woonboerderij laten bouwen. De nieuwe keuken moest passend worden bij de woning met een landelijke touch. De keuze is gevallen op een gezandstraald paneelfront Avalon wit. Het is een massief eiken kaderfront met een gefineerd essen binnenpaneel. Ook is de keuken afgewerkt met een vintage look. Hierdoor krijgt de keuken nog meer charme en een landelijke uitstraling.

De keuken is helemaal compleet met een prachtige schouw als Eyecatcher. De kroonlijsten lopen fraai door langs de zijkanten waardoor het één geheel is geworden. Onder de schouw staat een fraai SMEG fornuis. De SMEG TR93 is een perfecte aanvulling in deze keuken. Ook is de Quooker Fusion is toegepast waardoor de keuken optimaal gebruikt kan worden. De inbouwapparatuur zijn gekozen van SIEMENS.

Het aanrechtblad is gemaakt van Graniet in de kleur Steel Grey, opgedikt naar 50mm. Het blad is geheel vervaardigt in eigen werkplaats. De spoelbak steekt uit en geeft de keuken een extra landelijk karakter. Ook is de spoelbak van hetzelfde materiaal als het blad en daardoor een perfecte match.

Bij de keuken is een bijpassende buffetkast gerealiseerd. Deze is geheel uit keukenelementen opgebouwd waardoor het helemaal van hetzelfde materiaal gemaakt kon worden.
Door hetzelfde soort blad te gebruiken is de buffetkast een prachtig element in de ruimte geworden.

Keuken maatwerk
Klassieke keukens
Landelijke keukens
Moderne keuken

Showroom kristal keukens

De Jong Natuursteen staat bekend om het leveren van o.a. keukenbladen, vensterbanken en tafelbladen uit natuursteen. Jan de Jong startte samen met zijn vrouw in 2007 een bedrijf in natuursteen. Beiden hadden niet kunnen vermoeden dat het zo snel zo goed zou gaan. Iedereen kent Jan de Jong nu van de Jong Natuursteen te Gorredijk.

De Jong Natuursteen blijft gewoon bestaan maar Kristal Keukens wordt het hoofdbedrijf van Jan de Jong. De Jong Natuursteen moet passend zijn bij het keukenbedrijf. Omdat graniet kristallen bevat vonden we het een mooie combinatie met de Jong Natuursteen. Doordat graniet op diepte gestold is, hebben de mineralen bij langzame afkoeling de tijd gehad om kristallen te vormen. Ook staat Kristal voor helder, duurzaam, sterk en energiek. Deze eigenschappen willen we toepassen in ons bedrijf.

keuken offerte