[vc_row][vc_column][vc_empty_space][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]

Fam. Romkema uit Wijnjewoude

Fam. Romkema uit Wijnjewoude was toe aan een nieuwe keuken. De nieuwe keuken moest stoer en robuust worden met een landelijk karakter. Ook wilden ze graag een andere kleur dan standaard wit. De keuze is gevallen op een geborsteld paneelfront Marytown in de kleur Lava grijs. Het is een massief eiken kaderfront met een gefineerd essen binnenpaneel. Het front heeft een fraai decoratief kraaltje waardoor het een landelijke touch krijgt. Door de geborstelde uitvoering, is de houtnerf duidelijk zichtbaar. De keuken gaat hierdoor nog meer leven.

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

De keuken heeft een prachtige schouw gekregen. Ook bij deze keuken zijn de kroonlijsten doorgetrokken. Er zijn legplanken van gemaakt en ook loopt de gehele kroonlijst prachtig door over de halfhoge kast. Een erg fraai geheel.

Het aanrechtblad is gemaakt van Graniet in de kleur Steel Grey 30mm. Het blad is geheel vervaardigt in eigen werkplaats. De spoelbak is van hetzelfde materiaal als het blad en daardoor een perfecte match. Aan de achterkant is een hoge spatrand gemaakt. Ook achter de kookplaat is een achterplaat van Steel Grey gekozen. Een mooi geheel en ook erg praktisch tegen vetaanslag, water en viezigheid.

Erg makkelijk schoon te maken.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_images_carousel images=”12048,12049,12050,12051,12052″ img_size=”full” autoplay=”yes” hide_pagination_control=”yes” wrap=”yes”][vc_column_text]De keuken is voorzien met luxe apparaten van SIEMENS. Een fraai geheel met een landelijk robuust karakter.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” gap=”5″ bg_type=”bg_color” el_class=”lookup-results” css=”.vc_custom_1498755463388{margin-top: 40px !important;}” bg_color_value=”#f4f4f4″][vc_column width=”1/4″][vc_column_text]

Keuken maatwerk

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_column_text]

Klassieke keukens

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_column_text]

Landelijke keukens

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_column_text]

Moderne keuken

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Showroom kristal keukens

De Jong Natuursteen staat bekend om het leveren van o.a. keukenbladen, vensterbanken en tafelbladen uit natuursteen. Jan de Jong startte samen met zijn vrouw in 2007 een bedrijf in natuursteen. Beiden hadden niet kunnen vermoeden dat het zo snel zo goed zou gaan. Iedereen kent Jan de Jong nu van de Jong Natuursteen te Gorredijk.

De Jong Natuursteen blijft gewoon bestaan maar Kristal Keukens wordt het hoofdbedrijf van Jan de Jong. De Jong Natuursteen moet passend zijn bij het keukenbedrijf. Omdat graniet kristallen bevat vonden we het een mooie combinatie met de Jong Natuursteen. Doordat graniet op diepte gestold is, hebben de mineralen bij langzame afkoeling de tijd gehad om kristallen te vormen. Ook staat Kristal voor helder, duurzaam, sterk en energiek. Deze eigenschappen willen we toepassen in ons bedrijf.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”11860″ img_size=”full” onclick=”custom_link” link=”/contact”][/vc_column][/vc_row]