Fam. Jansma uit Drachten

Fam. Jansma uit Drachten is verhuisd en wilden graag de keuken laten vervangen voor een fris en moderne keuken. Een hoogglans witte keuken was voor hun al vrij snel gekozen. De keuze is gevallen voor het programma ‘Bali Briljant’. Hierbij is het front geheel gelakt in een highgloss lak. De lak is 3x aangebracht waardoor het front zeer sterk is en extra beschermt tegen krassen. Een keuken met kwaliteit.

De familie hebben gekozen voor veel lades waardoor het voor de oudere dag ook nog een erg praktische keuken zal zijn. Fam. Jansma hadden niet veel ruimte voor hoge kasten in de ruimte. Hier hebben we een slimme oplossing voor bedacht door de hoge kasten geheel in de muur te verwerken. Achter de keuken zit de garage waar de familie nog wel wat ruimte kon missen. Een keuken geheel naar wens gemaakt.

De linker hoge kast is uitgevoerd met een losse koelkast en vriezer. De kast heeft daardoor ook een horizontale komgreep kunnen krijgen net als de rest van de keuken. De ander hoge kast heeft een fraaie solo oven en combi stoomoven gekregen. Onder de apparaten zijn nog 2 lades geplaatst voor extra opbergruimte. Het bovenkastje is geheel Touch gemaakt waardoor er geen greep nodig was. De keuken is hierdoor extra strak.

De keuken heeft een prachtig grijs composieten blad gekregen Dolphin Grey , 30 mm Een mooi lichte kleur die de keuken een fris uiterlijk geeft. Ook is er een spatrand achter het blad geplaatst voor een extra bescherming van de gestuukte muur.

In de ruimte is een strakke koof geplaatst. Hier is een plafondunit van Novy geplaatst.

De Novy plafondunit is zeer stil en heeft een zeer goede afzuigcapaciteit waardoor deze mooi hoog in een koof geplaatst kan worden en op afstand bediend wordt. In de koof zijn spotjes aangebracht voor sfeer en taakverlichting in de keuken.

Er is een fraai dressoir geplaatst in hetzelfde programma als de keuken. De familie heeft hier een soort koffiehoekje van gemaakt, erg praktisch en passend in de ruimte. In de woonkamer komt het programma ook nog eens terug met een fraaie servies/boekenkast. De kasten zijn zwevend gemaakt waardoor het een heel mooi moderne uitstraling geeft in de woonkamer. Een prachtige combinatie met de rest.

Keuken maatwerk
Klassieke keukens
Landelijke keukens
Moderne keuken

Showroom kristal keukens

De Jong Natuursteen staat bekend om het leveren van o.a. keukenbladen, vensterbanken en tafelbladen uit natuursteen. Jan de Jong startte samen met zijn vrouw in 2007 een bedrijf in natuursteen. Beiden hadden niet kunnen vermoeden dat het zo snel zo goed zou gaan. Iedereen kent Jan de Jong nu van de Jong Natuursteen te Gorredijk.

De Jong Natuursteen blijft gewoon bestaan maar Kristal Keukens wordt het hoofdbedrijf van Jan de Jong. De Jong Natuursteen moet passend zijn bij het keukenbedrijf. Omdat graniet kristallen bevat vonden we het een mooie combinatie met de Jong Natuursteen. Doordat graniet op diepte gestold is, hebben de mineralen bij langzame afkoeling de tijd gehad om kristallen te vormen. Ook staat Kristal voor helder, duurzaam, sterk en energiek. Deze eigenschappen willen we toepassen in ons bedrijf.

keuken offerte