De ideale greeploze keuken van Kristal Keukens

Een greeploze keuken is de nieuwste trends op het gebied van moderne keukens. Door het verwijderen van handgrepen en knoppen, wordt de keuken nog strakker gemaakt in haar simplistische ontwerp. Met hulp van moderne techniek krijg je een keuken met laden en kasten die je met één druk op de knop kunt openen. Het is gemakkelijk in het gebruik voor jong en oud. En er zijn ook nog eens verschillende varianten die naadloos ingepast kunnen worden in elke soort moderne keuken. Bij Kristal Keukens kun je terecht om de verschillende modellen van greeploze keukens te zien.

Moderniteit in simpliciteit

De greeploze keukens van Kristal Keukens zijn een goed voorbeeld van moderniteit in simpliciteit vinden. Met hulp van de moderne techniek worden de elementen van de keuken teruggebracht tot hun meest simpele vormen. Dit brengt het ontwerp van de keuken nog meer terug tot strakke lijnen die naadloos in elkaar opgaan. Daarnaast kan het ook nog eens op verschillende manieren toegepast worden, waardoor je zelf de keuze hebt uit een breed assortiment aan moderne keukens zonder handgrepen en knoppen voor de keukenlades- en kastdeuren. Het past allemaal god bij het minimalistische design waar veel moderne keukens van gebruik maken.

Wilt u weten wat wij zoal hebben gemaakt voor onze klanten en wat onze klanten hiervan vinden. Lees de hier onze referenties.

Design keukens van Kristal Keukens

Handzaam in het gebruik

Het grootste voordeel aan een greeploze keuken is dat de greeploze installatie eigenlijk ontzettend handzaam in het gebruik is. Door middel van een simpele techniek kun je met een zachte druk op het oppervlak elke lade en kastdeur open krijgen. Door middel van een gespecialiseerde greeplijst kan de kast makkelijk opengemaakt worden. Daarnaast zorgt de inbouwapparatuur ervoor dat je voor elke keuken een strak oppervlak krijgt die de moderne keuken compleet maakt. Het is de laatste afwerking voor een keuken met een strak design en draagt bij aan het besparen van ruimte in de keuken zelf.

Om de deuren vervolgens weer makkelijk dicht te krijgen zonder dat er schade aan de lade of kast wordt veroorzaakt, wordt er gebruikt van een soft-motion-techniek. Met hulp van een zachte dop kan de deur gemakkelijk, langzaam dicht en blijft de binnenkant van de kast intact. Zo kan de greeploze lade of kast jaren meegaan.

Neem contact met ons op

Of vraag een gratis adviesgesprek aan, wij ontwerpen geheel vrijblijvend uw droomkeuken.

Greeploze keuken aansluiting op andere elementen

Een ander aspect waarom de greeploze keuken steeds meer in trek is, is het feit dat het gladde oppervlak goed aansluit op de andere elementen binnen de moderne design keuken. De greeploze keuken zorgt ervoor dat er bijvoorbeeld meer gekeken kan worden naar de vlakverdeling binnen de keuken.

Daarnaast kun je ook makkelijker kijken naar kleurencombinaties die goed overlopen vanwege het ontbreken van de handgrepen. Uiteindelijk zorgt de greeploze keuken voor een homogeniteit in de ruimte die het ontwerp van de keuken ten goede komt. De uitstraling krijgt een bepaalde elegantie met zich mee, waardoor er een warmere sfeer in de keuken ontstaat. Het brengt de ruimte bij elkaar met het simpele, strakke lijnenspel in de design keuken.

Er zijn verschillende combinaties mogelijk voor de greeploze keukens. Bij Kristal Keukens kun je vinden welke van deze het beste aansluit op jouw eigen smaak. Met de professionals bij het bedrijf kun je samen kijken welk van deze greeploze keukens uiteindelijk de beste keuze is. Met een adviesgesprek kun je de juiste informatie inwinnen.

Vervolgens helpt Kristal Keukens met het installeren van de greeploze keuken. Met als eindresultaat dat je de perfecte, naadloze moderne keuken krijgt die je altijd gewild hebt. Bel nu voor een afspraak en maak jouw droomkeuken een realiteit.