Maatwerk keuken

Bij Kristal Keukens vindt u naast de standaardkeukens, ook speciaal op maat gemaakt topkwaliteit. Of u nou kiest voor landelijk nostalgisch of modern design, bij Kristal Keukens maken we keukens op maat die aansluiten bij uw persoonlijke wensen. Zoals een Kristal zijn unieke vorm heeft, wordt ook uw keuken uniek, exact gemaakt voor uw ruimte en uitgevoerd in de kleuren en materialen naar keuze.

Uw keuken wordt door specialisten met de hand gemaakt. Bij een maatwerk keuken bent u niet gebonden aan standaard maten en materialen dus de mogelijkheden zijn eindeloos. Samen met u maken we een ontwerp waarna de keuken vakkundig wordt gerealiseerd, passend bij uw wensen en uw budget.

Adviesgesprek plannen?
Meer weten over deze keuken en de mogelijkheden? Plan een advies gesprek of bel 06-18444409

Maatwerk keukens

Enkele voorbeelden van een keuken op maat

Showroom kristal keukens

De Jong Natuursteen staat bekend om het leveren van o.a. keukenbladen, vensterbanken en tafelbladen uit natuursteen. Jan de Jong startte samen met zijn vrouw in 2007 een bedrijf in natuursteen. Beiden hadden niet kunnen vermoeden dat het zo snel zo goed zou gaan. Iedereen kent Jan de Jong nu van de Jong Natuursteen te Gorredijk.

De Jong Natuursteen blijft gewoon bestaan maar Kristal Keukens wordt het hoofdbedrijf van Jan de Jong. De Jong Natuursteen moet passend zijn bij het keukenbedrijf. Omdat graniet kristallen bevat vonden we het een mooie combinatie met de Jong Natuursteen. Doordat graniet op diepte gestold is, hebben de mineralen bij langzame afkoeling de tijd gehad om kristallen te vormen. Ook staat Kristal voor helder, duurzaam, sterk en energiek. Deze eigenschappen willen we toepassen in ons bedrijf.

Natuursteen

De Jong Natuursteen is gespecialiseerd in natuurstenen producten. Ons bedrijf levert echter niet alleen natuursteen producten, maar komt ook ter plekke de maat opnemen, en kan zelfs bij u aan huis het materiaal zo bewerken dat meteen tot plaatsing kan worden over gegaan . De Jong Natuursteen staat bekend om de zorgvuldige plaatsing van natuurstenen producten , de scherpe offertes en zeker ook om de klantvriendelijke houding van al de medewerkers van het bedrijf.