Kristal Keukens

Keukens op maat gemaakt
Granieten werkbladen
Familie bedrijf
Eerlijke prijs
3D ontwerp tool

Granieten werkbladen

Een werkblad van graniet geeft een luxueuze uitstraling en een krachtig karakter aan een keuken. De meeste granietsoorten zijn erg eenvoudig schoon te houden en bijzonder duurzaam. Het is dan ook niet vreemd dat graniet nog steeds een veel gekozen materiaal in de keuken is.

Meer informatie

Wenst u meer informatie over onze granieten werkbladen?

Contact gegevens

Keukenbladen van Graniet

Graniet aanrechtbladU kunt bij Kristal keukens kiezen uit een groot scala aan kleuren en uitvoeringen. Het is te verdelen in; Graniet met een gepolijste oppervlakte (hoogglans) en Graniet een matte oppervlakte.
Een matte oppervlakte is vaak beschikbaar in drie varianten; gezoet (matglans), satin (geborsteld) en gevlamd (geruwd). Door de matte oppervlakte, wordt een keukenblad al snel robuust en stoer. Deze variant is momenteel erg populair bij landelijke keukens. Hoogglans bladen worden vaak gebruikt bij moderne keukens met een hoogglans lak. Eigenlijk is een granieten blad passend bij elk keuken.

Aanrechtblad van graniet

Graniet is een gesteente in de aardkorst. Graniet ontstaat door afkoeling van heet, gesmolten materiaal (magma) binnen de aardkorst. Graniet is samengesteld uit verschillende mineraalsoorten die bepalend zijn voor kleurschakelingen van het graniet.

Gebruiksgemak van graniet

Hoewel de eigenschappen verschillen per kleur, kunnen de verschillende oppervlaktes grofweg als volgt worden vergeleken:

Krasbestendigheid

Graniet gepolijst + + + + + [goed]
Graniet gezoet/satin + + + + + [goed]
Graniet gevlamd + + + + + [goed]

Hittebestendigheid

Graniet gepolijst + + + + + [goed]
Graniet gezoet/satin + + + + + [goed]
Graniet gevlamd + + + + + [goed]

Vlekbestendigheid

Graniet gepolijst + + + + [voldoende]
Graniet gezoet/satin + + + [redelijk]
Graniet gevlamd + + [matig]

Granietsoorten

Kleur- en structuurverschillen zijn verbonden aan alle soorten graniet want elke plaat is uniek. Verstrekte monsters en gebruikte kleurafbeeldingen kunnen alleen als indicatie worden gebruikt. Graniet is ook zeer hittebestendig, maar extreem hete pannen of ovenschalen kunnen een zogenaamde thermoshock veroorzaken, waardoor onherstelbare schade ontstaat. Gebruik daarom altijd een onderzetter.

3D Keuken

Ontwerp nu zelf uw keuken, in 3D!

  • Kies de keuken die het beste bij je past
  • Ontwerp zelf je ideale keuken
  • Krijg een realistisch beeld van jouw toekomstige keuken

Je hebt een duidelijk beeld van hoe jouw ideale keuken eruitziet. Maar leg dát maar eens uit aan een ander. En ziet jouw droomkeuken er in het echt net zo mooi uit als in je hoofd? Ontdek het met de 3D-keukenontwerper van Kristal keukens. Met deze leuke tool kruip je op de designerstoel en werk je je wensen en ideeën uit in een realistisch 3D-ontwerp. Je kunt eindeloos combineren met de indeling, opstelling, kasten, laden, grepen, werkbladen en apparatuur. Het zijn vaak de kleine dingen die het grootste verschil maken. Langzaamaan ontstaat jouw ideale keuken. Kijk eens hoe mooi, je hebt talent!

Kristal keukens levert maatwerk keukens

Bent u op zoek naar een keuken waarin u kunt wonen en leven, en u zoekt ook nog eens een handgemaakte, maatwerk keuken die buiten elk standaard keukenprogramma valt?  Dan gaat u mooie tijden tegemoet met Kristal keukens want daar vindt u prachtige recepten voor maatwerk. Kristal keukens werkt nauw samen  met de beste interieurbouwers. De mogelijkheden zijn eindeloos met een maatwerk keuken. Elke hoogtemaat, breedtemaat is mogelijk. Ook aan houtsoorten geen gebrek zoals eiken, rustiek eiken, kersen, noten, teak, gelakt, gezandstraald of gebeitst, vrijwel alles is bespreekbaar. Samen met u kunnen we uw wens in vervulling laten gaan.

Kristal keukens - Granieten aanrechtbladen

Moderne keuken

Mail ons: info@kristalkeukens.nl