Quooker kranen

Kristal keukens is dealer van quooker al een quooker vanaf €750,- een ware revolutie… In één op de zes keukens wordt hij inmiddels geplaatst.
Vraag vrijblijvend een offerte aan!!!

De quooker; De kraan die direct kokend water levert. Kraan op het aanrecht, reservoir in het kastje eronder. Een 100% nederlandse uitvinding die de wereld verovert. Je kunt kiezen tussen een kokend-water-kraan met bijpassende mengkraan, of de nieuwe quooker fusion, één kraan voor warm, koud en kokend water. Allebei even veilig, en verkrijgbaar in acht kraanmodellen en drie finishes.

Fusion Round
Fusion Square

Wie denkt dat de quooker een energieverslinder is, die heeft het mis. Door de geoctrooieerde hoogvacuümisolatie is het stand-by verbruik maar 5 cent per dag. En de combi is zelfs verreweg de zuinigste warm- en kokend-water-voorziening voor je keuken, energie- en waterbesparend door de perfecte hoogvacuümisolatie verbruikt het quooker-reservoir maar 5 cent per dag om voortdurend kokend water klaar te hebben staan.

Bovendien tap je met een quooker altijd precies de hoeveelheid kokend water die je nodigt heb. Kies je voor de combi, die ook warm water voor de mengkraan levert, dan ga je echt besparen. Want die rekent af met verspilling van water en energie door een lange warmwaterleiding naar de keuken veiligheid met kokend water in de keuken is het oppassen geblazen. Omvallende waterkokers veroorzaken jaarlijks honderden ongelukken, vooral met kleine kinderen. Met de quooker zijn die verleden tijd.

Dankzij de kindveilige bedieningsknop en de dubbelwandige kraanuitloop die niet heet wordt.de waterstraal is uiteraard heet, maar doordat deze niet massief is en uit druppeltjes bestaat, heb je je hand al teruggetrokken voordat je je echt kunt branden. Gemak en veiligheid gaan bij de quooker hand in hand.

Er zijn meerdere modellen mogelijk. Voor het beste advies kunt u vrijblijvend contact opnemen.