[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Smeg

De fornuizen in het assortiment van Smeg worden niet alleen gekenmerkt door uitzonderlijk design, maar ook door hoge kwaliteit en optimaal gebruikscomfort. Smeg volgt de trends in de markt en biedt daarom fornuizen in diverse stijlen, kleuren en afmetingen, van 60 cm tot maar liefst 150 cm breed.

Smeg biedt zowel fornuizen met gaskookplaat als inductie of keramische kookplaat. De fornuizen met gaskookplaat hebben een vangschaal die uit één geheel bestaat, waardoor de kookplaten eenvoudig gereinigd kunnen worden. Vanzelfsprekend hebben alle fornuizen met gaskookplaat gietijzeren pannendragers. Verder zijn alle fornuizen voorzien van geforceerde mantelkoeling.

De fornuizen van Smeg hebben een modern en elegant design en zijn zowel geschikt om in te bouwen en om vrijstaand te plaatsen. Het unieke design van de fornuizen kan perfect worden gecombineerd met andere producten uit het assortiment van Smeg.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row el_class=”lookup-results” css=”.vc_custom_1442914606168{margin-top: 40px !important;}”][vc_column width=”1/4″][vc_column_text]

Classici CS19

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_column_text]

Classici SNL

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_column_text]

Victoria TR93CNL

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_column_text]

SMEG TR4110

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]