Kristal Keukens

Keukens op maat gemaakt
Granieten werkbladen
Familie bedrijf
Eerlijke prijs
3D ontwerp tool

Aanrechtbladen van Natuursteen

Aanrechtbladen van natuursteen bezorgen uw keuken een geweldige uitstraling. Als een natuurstenen aanrechtbladen door een vakman is aangebracht, krijgt uw keuken een geheel ander aanzien. Zeer belangrijk is dat de bewerking en de plaatsing geschiedt door een vakman, iets waar Kristal Keukens zich uitblinkt.

Meer informatie

Wenst u meer informatie over onze aanrechtbladen?

Contact gegevens

Keukenbladen composiet

Modern KeukenbladKristal keukens maakt uw keuken helemaal af met een aanrechtblad van composiet. Een aanrechtblad van composiet heeft vele voordelen ten opzichte van een andere aanrechtblad. Composiet is waterdicht , hygiënisch, hittebestendig en krasbestendig. Het enige wat composiet keukenbladen anders maakt dan graniet aanrechtbladen is de vervaardiging, graniet is gewoonweg een natuurlijker ogend materiaal.

Hardstenen aanrechtblad

Kristal keukens biedt  hardstenen aanrechtbladen aan voor een zeer scherpe prijs. Hebt u interesse in een hardsteen keukenblad, hardsteenwerkblad of eventueel meerdere hardsteen aanrechtbladen.

Natuursteen Aanrechtblad

Een natuursteen aanrechtblad geeft uw keuken net die extra uitstraling van zowel luxe als functionaliteit.

Al honderden jaren lang wordt een natuursteen aanrechtblad in keukens gebruikt. Pizzabakkers en bonbonmakers gebruiken de steeds koel blijvende ondergrond in hun productie proces.

Natuursteen aanrechtblad in alle kleuren van de regenboog

Er is bijna geen beperking in kleur bij de toepassing van een natuursteen aanrechtblad in uw keuken. Graniet is in een oneindig aantal kleuren leverbaar. Dat geeft het granieten aanrechtblad een voorsprong op het composiet aanrechtblad. En het past altijd bij de kleur van uw kastfrontjes.

Natuursteen aanrechtblad renovatie

Uw bestaande keuken krijgt een echte facelift bij het toepassen van een natuursteen aanrechtblad.  Een kunststof blad is na 10 jaar intensief gebruik aan zo een facelift toe. Je ziet het gebruik er aan af. Neem een graniet aanrechtblad als vervanger. De prijs zal u meevallen. Kristal keukens kan het u voorrekenen en er alles over vertellen.

Aanrechtbladen natuursteensoorten

3D Keuken

Ontwerp nu zelf uw keuken, in 3D!

  • Kies de keuken die het beste bij je past
  • Ontwerp zelf je ideale keuken
  • Krijg een realistisch beeld van jouw toekomstige keuken

Je hebt een duidelijk beeld van hoe jouw ideale keuken eruitziet. Maar leg dát maar eens uit aan een ander. En ziet jouw droomkeuken er in het echt net zo mooi uit als in je hoofd? Ontdek het met de 3D-keukenontwerper van Kristal keukens. Met deze leuke tool kruip je op de designerstoel en werk je je wensen en ideeën uit in een realistisch 3D-ontwerp. Je kunt eindeloos combineren met de indeling, opstelling, kasten, laden, grepen, werkbladen en apparatuur. Het zijn vaak de kleine dingen die het grootste verschil maken. Langzaamaan ontstaat jouw ideale keuken. Kijk eens hoe mooi, je hebt talent!

Kristal keukens levert maatwerk keukens

Bent u op zoek naar een keuken waarin u kunt wonen en leven, en u zoekt ook nog eens een handgemaakte, maatwerk keuken die buiten elk standaard keukenprogramma valt?  Dan gaat u mooie tijden tegemoet met Kristal keukens want daar vindt u prachtige recepten voor maatwerk. Kristal keukens werkt nauw samen  met de beste interieurbouwers. De mogelijkheden zijn eindeloos met een maatwerk keuken. Elke hoogtemaat, breedtemaat is mogelijk. Ook aan houtsoorten geen gebrek zoals eiken, rustiek eiken, kersen, noten, teak, gelakt, gezandstraald of gebeitst, vrijwel alles is bespreekbaar. Samen met u kunnen we uw wens in vervulling laten gaan.

Kristal keukens - aanrechtbladen

Moderne keuken

Mail ons: info@kristalkeukens.nl